Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: Biologia
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek:TRiL (obecny II rok, 1 stopnia)
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: Technologia Żywnośći (obecny II rok, 2 stopnia)
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: Technologia Żywnośći (obecny II rok, 2 stopnia)
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: TRiL
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: IiGW
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: OZEiGO I rok 1 st-dodatkowa rekrutacja
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: OZEiGO I rok 1 st
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: Dietetyka
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji – IV rok, 2 stopień
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka III rok 1 stopień
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - Kierunek:Towaroznawstwo III rok 1 stopień
Lista osob zakwalifikowanych z rekrutacji dodatkowej lipiec 2014
Lista osób zakwalifikowanych na Staże krajowe - Biotechnologia -dodatkowa rekrutacja
Lista osób zakwalifikowanych na Staże krajowe - Technika Rolnicza i Leśna (I rok, 1 stopień)
Lista osób zakwalifikowanych na Staże krajowe - Technika Rolnicza i Leśna(II rok, 1 stopień)
Lista osób zakwalifikowanych na Staże krajowe - Technika Rolnicza i Leśna (III rok, 1 stopień)
Lista osób zakwalifikowanych na Staże krajowe i zagraniczne- OZEiGO (I rok, 1 stopień)
Lista osób zakwalifikowanych na Staże zagraniczne - Biotechnologia
Lista osób zakwalifikowanych na Staże krajowe - Biotechnologia
Lista osób zakwalifikowanych - kierunek Geodezja i Kartografia
Lista osób zakwalifikowanych - kierunek Inzynieria i Gospodarka Wodna
Lista osób zakwalifikowanych - kierunek Dietetyka
Lista osób zakwalifikowanych - kierunek Towaroznawstwo
Lista osób zakwalifikowanych - kierunek Technologia i Żywienie Człowieka III rok 1 stopień
Lista osób zakwalifikowanych - kierunek Technologia i Żywienie Człowieka I rok 2 stopień
Lista osób zakwalifikowanych na Staże zagraniczne - kierunki: Technologia i Żywienie Człowieka, Dietetyka
Lista osób zakwalifikowanych na Praktyki - kierunek: Biotechnologia
Rekrutacja na Staże krajowe i zagraniczne: maj/czerwiec 2014
Rekrutacja na praktyki studenckie: listopad/grudzień 2014
Proces rekrutacji na Staże krajowe i zagraniczne oraz Praktyki
Krok 1
Osoby zainteresowane udziałem w Projekcie powinny w pierwszej kolejności zapoznać się z naszą ofertą Staży i Praktyk. Przedstawiamy poszczególne elementy tej oferty:
1. Staże i praktyki
a. staże krajowe
b. staże zagraniczne
c. praktyki
2. Szkolenia z zakresu kompetencji miękkich
a. efektywna komunikacja w pracy
b. autoprezentacja
c. profesjonalne CV i list motywacyjny
d. zarządzanie czasem
Krok 2
Aby zostać uczestnikiem/czką Projektu należy zapoznać się z dokumentami rekrutacyjnymi, jakie obowiązują do wybranych elementów naszej oferty.
Krok 3
REKRUTACJA
Projekt skierowany jest do studentów następujących kierunków: Odnawialne Źródła Energii i Gospodarka Odpadami , Technika Rolnicza i Leśna, Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, Biotechnologia, Biologia , Inżynieria i Gospodarka Wodna, Geodezja i Kartografia, Technologia i Żywienie Człowieka, Dietetyka i Towaroznawstwo. Program Staży realizowany jest w okresie od 1 czerwca 2014 r. do 30 września 2014 r.
Program Praktyk realizowany będzie w 2014 i 2015 r.
Programem Stażu objęta zostanie następująca liczba studentów:
a. Odnawialne Źródła Energii i Gospodarka Odpadami – 25
b. Technika Rolnicza i Leśna – 22
c. Zarządzanie i Inżynieria Produkcji – 16
d. Biologia – 10
e. Inżynieria i Gospodarka Wodna – 18,
f. Geodezja i Kartografia – 50
g. Technologia i Żywienie Człowieka – 94,
h. Dietetyka – 11,
i. Towaroznawstwo – 6
j. Biotechnologia - 14
Programem Praktyk objęta zostanie następująca liczba studentów:
2014 r:
a. Technologia Żywności i Żywienia Człowieka (III r. 1 st.) – 18 osób
b. Biotechnologia (III r. 1 st.) – 5 osób
c. Towaroznawstwo (III r. 1 st.) – 1 osoba 16
d. Zarządzanie i Inżynieria Produkcji (III r. 1 st.) – 6 osób 10
2014 r:
a. Biologia (I r. 2 st.) – 2 osoby
b. Technologia Żywności i Żywienia Człowieka (I r. 2 st.) – 34 osoby
c. Dietetyka (II r. 1 st.) – 2 osoby
d. Inżynieria i Gospodarka Wodna (I r. 1 st.) – 6 osób
e. Odnawialne Źródła Energii i Gospodarka Odpadami (I r. 1 st.) – 5 osób
f. Technika Rolnicza i Leśna (1 r. 1 st.) – 6 osób
Wymagane dokumenty
Jeśli chcesz zostać Uczestnikiem Projektu w pierwszej kolejności zapoznaj się z REGULAMINEM.
Krok 4
Następnie zgłoś chęć udziału w Projekcie poprzez wpisanie się na listę osób zainteresowanych dostępną u Wydziałowego Koordynatora Staży i Praktyk. Jednocześnie złóż następujące dokumenty:
- formularz zgłoszeniowy Uczestnika Projektu
- deklarację udziału w Projekcie
- oświadczenie Uczestnika Projektu
Weryfikacja zgłoszeń do Projektu nastąpi na podstawie następujących kryteriów:
a. uregulowanie wszystkich zobowiązań wobec UR wynikających z regulaminu studiów
b. zaliczenie w terminie przewidzianym w regulaminie studiów semestru poprzedzającego przystąpienie do Projektu
c. średniej ocen za semestr poprzedzający aplikację
d. zaangażowania w działalność naukową i organizacyjną (zaświadczenie)
e. preferowane będą kobiety (ze względu na dyskryminację na rynku pracy)
f. kolejności zgłoszeń
Pamiętaj! Warunkiem zakwalifikowania do uczestnictwa w Projekcie jest złożenie poprawnie wypełnionych dokumentów:
Kwalifikacja do projektu nastąpi na podstawie oceny formalnej i merytorycznej przedłożonych dokumentów.
Lista osób zakwalifikowanych do projektu zostanie opublikowana na stronie www Projektu.
Po zakwalifikowaniu się do Projektu następuje etap rekrutacji do Stażu/Praktyki.
Na podstawie oceny punktowej dokumentów Komisja Rekrutacyjna utworzy Listę Rankingową. Lista zostanie opublikowana na stronie www Projektu.

